Octavian Strunila: O zi din copilaria mea parea imensa

Octavian Strunila: O zi din copilaria mea parea imensa

Fie ca il stii din diverse emisiuni TV sau l-ai vazut jucand pe scena, mai putin probabil este sa il cunosti pe Octavian Strunila in rolul de tata. Invitat la Happy Music cu Ruxandra si Marius, showmanul a povestit despre propria sa copilarie si despre viata de parinte al micutilor Eca si Sasha.

Cred ca, la copii, timpul curge altfel. Imi aduc aminte ca o zi din copilaria mea parea imensa. Atunci, par foarte indepartate conflictele de ieri”, ne-a spus Octavian Strunila.

Actorul considera ca, din toate palariile pe care le poarta, rolul de tata ii place cel mai mult. Se bucura sa le ofere copiilor sai lucruri care i-au lipsit din propria copilarie si nu rateaza ocaziile de a petrece timp de calitate in familie. „Cred ca trebuie sa avem grija cu tot ce se intampla in jurul nostru. Sa nu ne facem planuri care ne depasesc, prin care sa pierdem timpul nostru si timpul copilului pe drumuri”, a mai zis el.

In acelasi timp, si familia sa il sustine in proiecte, dintre care cel mai nou este „Cum se face”, comedia scrisa si regizata de el, care se va juca pe 24 noiembrie, la Sala Palatului. Afla mai multe despre aceasta piesa si despre alte proiecte ale lui Octavian Strunila, din podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s