O toamna linistita

Pentru o toamna linistita, fara raceli sau alte boli, Andreea Marin ne ofera sfaturi utile pentru cresterea imunitatii, in acest episod din Pretuieste Viata.

La orice schimbare de sezon, este important sa ne pregatim cum se cuvine sistemul imunitar, pentru ca atunci suntem mai vulnerabili chiar si cele mai simple boli, cum ar fi raceala.

Racelile obisnuite sunt cauzate de nu mai putin de 200 de virusuri care patrund in organism pe cale respiratorie, prin contaminarea direct cu secretii de la o persoană bolnava (tuse, stranut) sau indirect, prin intermediul obiectelor contaminate”, ne avertizeaza Andreea Marin.

In acest episod, realizatoarea ne ofera niste sfaturi foarte simple despre cum sa tinem racelile la distanta si, in acelasi timp, sa ne bucuram de toamna.

Iar unul dintre sfaturile sale este sa nu te mai ingrijorezi atat. O raceala va veni si va trece. Sigur, o poti preveni si te poti pregati, dar nu trebuie sa stai cu grija ei.

Nu-i poti tine pe cei dragi departe de birou, de prieteni, de „gradi”, de pistoalele cu apa si de castelele de nisip, nu-i poti impiedica sa imparta, sa imbratiseze, sa sarute, sa mangaie, nu-i poti urma ca o umbra in toate micile aventuri zilnice si nu-i poti ingradi”, ne aminteste Andreea Marin. Afla si alte sfaturi ale ei aici.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s