O noua serie de carti pentru cresterea copiilor

Parintii sunt asteptati vineri, la Gradina Verona, pentru lansarea a doua dintre cartile psihoterapeutului Michael Thompson – „Crescandu-l pe Cain” si „Prieteni Buni, Dusmani Aprigi”.

Evenimentul organizat de Editura Herald, in parteneriat cu trainerul Otilia Mantelers si Totul Despre Mame, are loc de la ora 18.00. Lansarea este o invitatie deschisa de a descoperi ideile psihoterapeutului despre viata sociala a copiilor, dinamica relatiilor de prietenie si, mai ales, educatia si viata emotionala a baietilor.

De asemenea, vei avea parte de activitati interactive, prin care sa cunosti mai bine efectele harjoanei si ale jocului, ca forma de comunicare expresiva.

Cartile sunt traduse pentru prima data in limba romana si inaugureaza la editura Herald o colectie deosebita dedicata cresterii constiente a copiilor. Colectia poarta titlul “Parentaj” si este coordonata de Otilia Mantelers, formator recunoscut la noi in tara si trainer de Playful Parenting:

“In cartea Crescandu-l pe Cain, Michael Thompson, impreuna cu colaboratorul sau Dan Kindlon, PhD, doi dintre cei mai renumiti psihologi specializati in copii, impartasesc ceea ce au invatat in doua decenii de experienta cu baietii si familiile lor. Povestesc despre aceasta generatie a baietilor care sufera: baieti tristi, tematori, furiosi si tacuti. Impreuna cu Dan Kindlon, Michael Thompson raspunde la intrebarea cruciala, de baza: Care sunt lucrurile de care baietii au nevoie si nu le primesc?”

Lansarea se va incheia cu o sesiune de intrebari si raspunsuri. Cartile pot fi comandate online, pe site-ul editurii Herald sau cumparate la lansare, in cadrul conferintelor Thompson si din librarii.

Afla mai multe despre autor pe site-ul oficial Michael Thompson.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s