O nouă ediție Modern Family Challenges pe 3 octombrie, la București

Părinte modern! Ne numim deseori așa, dar ce înseamnă, cu adevărat un părinte modern? Cât păstrăm din parentingul tradițional și cât includem din cel modern? Ce model moral le oferim copiilor? Cum le încurajăm libertatea și încrederea, dar și setarea de limite, valori și în final, echilibru?

La toate aceste întrebări vor oferi răspuns specialiștii participanți la conferința Modern Family Challenges din 3 octombrie, de la Hotel Marshal Garden din București, începând cu ora 18.00.

Totul începe în familie! Tocmai de aceea, organizatorii evenimentului au pus pe agendă informații despre moralitate și modele sănătoase, despre postura copilului și dezvoltarea osteo-musculară, despre responsabilități, dar și despre organizarea în familie, pentru a face loc pentru timp de calitate alături de copii, dar și de bunici.

Iată câteva subiecte care vor fi abordate în cadrul conferinței:

  • La început a fost familia! Despre educația morală a copiilor – cu Liliana Hadji, psiholog, fondator Gritty Education;
  • Postura copilului: la joacă, în bancă, la masă. Dezvoltarea osteo-musculară la copii – cu Tania Ghinea, kinetoterapeut principal;
  • Cum ne organizăm mai bine în familie? Casa și camera copiilor: de la haos la ordinea potrivită pentru fiecare familie – cu Diana Mihăilă, Master Professional Organizer / Idei Organizare;
  • Metode de parenting actual pentru bunici și părinți – cu Mihaela Cristea, Psihoterapeut.

Părinții își pot rezerva gratuit locul la eveniment accesând link-ul de înregistrare disponibil aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s