Nu e poveste

‘Am ajuns sa ma simt slaba si fara aparare, singura impotriva tuturor. Ba chiar dupa atatea critici dure am inceput sa ma cred si proasta si ca n-as putea sa ma descurc fara el. Lucrurile au luat amploare cu timpul si am inceput sa fac crize de tristete si sa imi doresc sa mor.’

Asa vorbeste un fost chip fara identitate. Asa vorbeste acum, dupa ce a fost ajutat sa vada adevarata realitate. Insa sunt mii de chipuri a caror identitate este furata chiar de cei care ar fi trebuit sa le protejeze si aproape ca nu isi dau seama de acest lucru. Pentru ca realitatea in care traiesc este una deformata.

O femeie careia i se repeta in fiecare zi cat este de urata, proasta si inutila, va ajunge sa creada asta. Nimeni nu poate intelege prin ce trece o astfel de femeie. De obicei, oamenii stau pe margine si judeca. Unii poate compatimesc, dar foarte putini sunt cei care fac ceva. Poate este mai simplu asa sau poate nu stiu incotro sa ceara ajutor.

Ne-am propus sa luptam impotriva violentei domestice si a ignorantei din jurul acestui subiect. Incercam sa schimbam judecatile preconcepute si atitudinile pasive in actiuni constructive si solidare. Nimeni nu garanteaza ca vom reusi, dar ne incapatanam sa incercam in fiecare an.

Anul acesta iti spunem din nou ca violenta domestica Nu e poveste. Numai ca altfel.

Acum iti aratam un film matur, al realitatilor deformate. Iti aratam istoria unui chip care isi pierde identitatea, in urma jignirilor repetate ale omului care ar fi trebuit sa il iubeasca.

Nu e poveste 2010 este despre violenta domestica, sub cea mai denigranta forma a ei: deformarea realitatii si rapirea identitatii. Pentru ca mesajul de anul acesta sa ajunga la cine trebuie, trebuie dat din link in link tot mai departe.

Daca tu crezi ca un astfel de mesaj, spus asa cum am facut-o noi, poate ajuta pe cineva, atunci vorbeste despre el. Spune tuturor adevarul unui chip deformat. Pentru ca prea multi judeca la prima vedere, prea putini stau sa vada ce se intampla cu adevarat si aproape nimeni nu stie cum sa ajute.

Te chemam sa vezi realitatea prin ochii unui chip deformat si sa spui tuturor ca nu e poveste!

Nuepoveste.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s