Nou in cinematografe: FABRICA DE VISE

Plasată în New York-ul anilor 1930, noua animație distribuită de RoImage prezintă povestea plină de curaj a Minnei, o fată care la numai 16 ani face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini cel mai mare vis.

Viața ei este dată peste cap când noua logodnică a tatălui său, Helena, și fiica ei, Jenny, se mută împreună cu ei. Noua soră vitregă, Jenny, se dovedește a fi oribilă, iar Mina ajunge să își dorească să revină totul la normal.

Într-o noapte se întâmplă ceva extraordinar: Minna descoperă o lume în care FABRICA DE VISE creează vise pe scene de teatru. Astfel, ea descoperă cum să manipuleze visele lui Jenny și intră într-o adevărată aventură.

Influențarea viselor omenești are totuși consecințe dezastroase, iar când Minna exagerează într-o noapte, Jenny nu se mai poate trezi. Pentru a o salva pe Jenny și pe noua ei familie, Minna trebuie să intre pentru ultima dată în lumea viselor și să facă față viselor create chiar de ea.

Vino în cinematografe din 27 mai să descoperi aventura Minnei în cea mai nouă animație distribuită de RoImage: FABRICA DE VISE.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s