Noi tendinte in teatrul pentru copii

Ce efect are teatrul in viata copiilor? Cum isi dezvolta micutii simtul estetic, cu ajutorul spectacolelor? Afla mai multe despre influenta pieselor de teatru asupra celor mici, in cadrul conferintei „Noi tendinte la nivel mondial in teatrul pentru copii”.

Atat iubitorii de teatru, cat si parintii si cadrele didactice sunt asteptati joi, de la ora 18.00, la Sala Lahovari a Teatrului de Animatie Tandarica pentru o discutie despre comunicarea prin intermediul teatrului. Conferinta va fi sustinuta in limba engleza si tradusa in limba romana iar accesul este liber.

Astfel, este deschisa seria de Conferinte IDEEA – Inovatie, Dezvoltare, Educatie si Evolutie prin Arta, noul proiect al Teatrului Tandarica. Aceste evenimente au ca scop abordarea a diferite teme de larg interes privind copilul si lumea care il inconjoara, din perspectiva unor profesionisti din diverse domenii.

Conferinta de joi va fi prezentata de Ivica Šimić, personalitate a teatrului pentru copii din lume, actor, regizor, secretar general ASSITEJ (Asociația Internatională a Teatrelor pentru Copii si Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre si Mala Scena din Zagreb, Croatia si coordonator a numeroase proiecte culturale internationale dedicate copiilor si tinerilor.

In prezent, Ivica Šimić monteaza in paralel, la Teatrul de Animatie Tandarica, doua spectacole: Parasutistii si Cui i-e frica de Bau-Bau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s