Noi filme lansate de scoala Micile Vedete

Saptamana trecuta, scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete a lansat cele mai recente filme educative: Aventurile Micilor Vedete la Castel, Micile Vedete la ferma Cocosu Rosu si Micile Vedete in gradina bunicului.

 

Evenimentul a avut loc la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania. Scurtmetrajele fac parte dintr-un proiect cinematografic mai amplu, dedicat copiilor, numit Aventurile Micilor Vedete. in doar doi ani, scoala Micile Vedete a realizat 11 filme si a avut selectionari la Festivalul de Film de la Cannes – in 2011 cu Micile Vedete la scoala, iar anul acesta cu Micile Vedete la tara. De asemenea, filmele au participat si la numeroase alte festivaluri internationale, cum ar fi Festivalul International de Film pentru Copii Cinekid – din Olanda si Lucas – din Germania.

Pe masura ce micii actori isi dezvolta talentele, si scenariile devin mai complexe. Cu toate acestea, chiar daca scurtmetrajele prezinta povesti de aventuri, temele educative raman. Filmele ii captiveaza pe copii si ii educa in acelasi timp.

Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete este un program dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, care vor sa isi dezvolte creativitatea si talentul in televiziune sau film. Cei mici studiaza trei discipline: Interpretare, Tehnica de filmare si Dictie. In urma cursurilor de la scoala Micile Vedete, copiii au sansa de a fi observati de producatori.
Pentru mai multe informatii, intrati pe site-ul scolii Micile Vedete.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s