Noaptea Muzeelor la Opera Comica pentru Copii

Opera Comică pentru Copii se alătură, pentru al șaselea an, inițiativei globale „Noaptea Muzeelor” (12 iunie) și le oferă experiențe unice și memorabile spectatorilor săi, indiferent de vârstă.

Pe 12 iunie, între orele 19:00 și 24:00, toți cei care vor păși pragul Operei Comice pentru Copii vor porni, la fiecare sfert de oră, în tururi ghidate prin clădire, iar pe traseu îi vor aștepta acvarii cu pești exotici, o expoziție de costume de la Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și o mini expoziție de ceramică a copiilor de la Atelierele „Micul Artist”.

În plus, periplul va fi presărat cu momente muzicale și coregrafice, iar la final, copiii sunt așteptați în Grădina cu Fluturi, unde se vor putea bucura de o atmosferă exotică, cu fluturi vii, printre care se pot plimba liberi.

Participarea în tur este gratuită, iar atracțiile din Grădina OCC vor avea un program prelungit cu această ocazie, fiind disponibile publicului până la miezul nopții.

Mai multe detalii despre activitățile și spectacolele din această perioadă de la Opera Comică pentru Copii se găsesc pe operacomica.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s