Nica si poznele sale revin de sarbatori la Teatrul Ion Creanga

Nica, poznasul personaj din „Amintiri din Copilărie”, vine pe scena, la Palatul Copiilor din Bucuresti, pentru a-i amuza pe cei mici si mari, intr-un spectacol organizat de Teatrul Ion Creanga.

Cu ocazia programului special de sarbatori, pe 14 decembrie, de la ora 11.00, Sala Mare a Palatului National al Copiilor gazduieste spectacolul „Amintiri din copilarie”.

O adaptare moderna, amuzanta si dinamica a unuia dintre cele mai indragite texte ale literaturii clasice romanesti, spectacolul imbina elemente traditionale ale satului de altadata cu momente desprinse din benzi desenate sau animatii. Astfel, copiii sunt provocati sa-si foloseasca imaginatia pentru a recompune episoade clasice – La Cirese, Pupaza din Tei sau La Scaldat – care nu si-au pierdut din farmec sau esenta.

La finalul reprezentatiei, Teatrul Ion Creanga a pregatit o surpriza pentru micii spectatori care doresc sa descopere indeaproape personajele indragite de pe scena: o sesiune de autografe si fotografii cu actorii din spectacol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s