Ne pregatim de scoala, la Iris Titan!

Mai sunt cateva saptamani pana vacanta copiilor se incheie. Hai sa profitam de cat a mai ramas la „Scoala ta de vis, la Iris”, in Bucuresti!

 

De sambata (31 august) si pana pe 15 septembrie, Iris Titan SHOPPING CENTER ii asteapta pe copii si pe parinti la o campanie dedicata inceperii scolii. Cei mici vor avea parte de ateliere de creatie, targ de oferte extrascolare, workshopuri educative, un targ de carte si multe alte surprize!

In acest weekend (31 august – 1 septembrie), copiii sunt invitati sa isi exprime creativitatea, in constructia „Garduletului din Creioane”.

In weekendul 6-8 septembrie, Iris Titan invita clientii la un targ al ofertelor pentru activitati extrascolare, unde vor intalni reprezentanti ai scolilor de dans, muzica, teatru, vor compara ofertele pentru after-school sau vor planifica petrecerile celor mici.

Tot atunci, copiii si adolescentii vor putea lua parte la workshopurile educative, cu tematici diverse: sanatate, prim-ajutor si reguli rutiere, de mare folos pentru toate categoriile de varsta.

Vineri, pe 6 septembrie, de la ora 17.45, Soricelul Chilli Ramirez vine tocmai din Mexic pentru a se imprieteni cu toti micutii. Personajul ii apartine cartii scrise de actorul Ioan Gyuri Pascu, ce va citi cateva pasaje din aventurile soricelului.

Mai mult decat atat, tot in perioada 6-7 septembrie 2013, Iris Titan SHOPPING CENTER si Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie, organizeaza concursul „Tombola ACADEMICA”, in cadrul sectiunii Targului extrascolar, cu premii in valoare de peste 500 de Euro.

Iar pe 7 septembrie, de la ora 19.00, Daniel Iordachioaie va canta alaturi de elevii sai, intr-un recital oferit de Academia de Arte Frumoase tuturor vizitatorilor din Iris Titan.

In ultimul weekend se va organiza targul de carte (intre 12 si 15 septembrie). Tot atunci, copiii vor putea participa la ore distractive de Stiinta, Sport, Biologie si Muzica.

Si, pentru ca vacanta nu s-a incheiat inca, cei mici se mai pot bucura de atelierele de creatie intre 13 si 15 septembrie, unde isi vor confectiona cele mai originale obiecte pe care sa le foloseasca in timpul scolii (suporturi pentru creioane, orare). In acelasi timp, vor crea bunatati din turta dulce, in forma de litere si cifre, numai bune de savurat!

Iris Titan SHOPPING CENTER desfasoara si o campanie umanitara in perioada 1-15 septembrie. Toti vizitatorii sunt invitati sa doneze un ghiozdan si rechizite copiilor nevoiasi.

Mai multe detalii se gasesc pe site-ul centrului comercial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s