Ne pregatim de Festivalul International de Teatru pentru Copii

Avem un anunt pentru mamici, tatici, bunici si, mai ales, pentru pici: inca un pic si incepe Festivalul International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”!

[imagelink=”2508″]Teatrul Ion Creanga din Bucuresti a anuntat programul noii editii si a pus in vanzare biletele si abonamentele. Festivalul incepe sambata viitoare (pe 28 septembrie) si aduce piese atat din Romania, cat si din Belgia, Bulgaria, Franta, Italia si Marea Britanie.

Spectacolele se vor juca la sediile Teatrului Ion Creanga (Sala Studio si Sala Rapsodia), la Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic, Centrul Cultural pentru Unesco, in Gradinita Miruna si la Scoala Gimnaziala „Anastasia Popescu”.

Biletele si abonamentele au fost deja puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr.53, program de miercuri pana duminica) si a teatrelor partenere.

Mai multe detalii despre programul reprezentatiilor si al casei de bilete, precum si tarife, puteti afla de pe site-ul Festivalului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s