Muzica de noapte

Ti-am pregatit un playlist cu piese care iti aduc buna dispozitie si relaxare, pentru o noapte linistita.

Bucura-te de melodiile tale preferate, din anii  ’70 pana astazi!


7 comentarii la „Muzica de noapte”

  1. Buna ziua!

   Multumim pentru mesajul onest! Va intelegem punctul de vedere si va reamintim faptul ca formatul de program muzical de noapte de la Itsy Bitsy FM a fost adaptat de mai bine de un an publicului majoritar – parinti.

   Muzica pe care o ascultati in acest interval orar este atent aleasa, pe baza cercetarii nevoilor publicului nostru. Ne vom adapta si pe viitor schimbarilor din preferintele acestuia.

   Cu speranta ca ne veti ramane alaturi si pe viitor, va transmitem gandurile noastre bune,

   Echipa Itsy Bitsy

 1. Buna seara.as dori si eu playlistul din data de 08.11.2015-09.11.2015 mai exact cel dintre orele 23.00 si 02.00 daca se poate va rog mult am nevoie de o melodie care nu mai stiu cu se numeste.

 2. Obișnuiam sa ascult itsy bitsy by night in fiecare noapte. Muzica de atunci nu o găseam pe alte frecvente. Poate va întoarceți la vechiul format. Muzica difuzată acum, cum menționa si Teodor Muraru in comentariu, se asculta pe multe frecvente.(magic fm, dream fm, Music fm, Europa fm, si cred ca mai sunt multe. ) Cine știe… Poate vom avea o surpriza intr-o seara, foștii ascultători itsy bitsy by night. 🙂

 3. Intr-adevar, Itsy Bitsy by Night era cel mai tare… Descoperit prin 2006, am continuat sa ascult Itsy Bisty noaptea, in orice oras din Romania eram pana prin 2013 parca sau mai recent cand am fost dezamagit sa observ ca playlistul de calitate cu Chill-Out si Downtempo (unic in Romania) a fost inlocuit de acelesi hituri vechi ultra cunoscute si fumate pe care le auzi la Magic Fm, Europa Fm, Music Fm, Gold, Romania Actualitati etc….
  Pacat domnilor !

 4. Playlistul Itsy bitsy by night a fost unul profund si cu mare incarcatura emotionala. As dori cu mare drag sa revina la ce a fost,

 5. Buna,

  Si eu va scriu cu acelasi gand : Itsy bitsy by night cu Downtempo si chill-out. Haideti sa fim diferiti, unici fata de celelalte posturi. Cu siguranta multi parinti si nu numai, vor aprecia revenirea la muzica care ne incanta odata.

  Cu drag,
  Roxana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s