Monica Anghel: Cand intelege copilul ca este iubit?

Un copil fericit este un copil care stie si simte ca este iubit. Cantareata Monica Anghel ne spune cum ii arata ea baietelului ei, Aviv, ca il iubeste.

”Iubirea din punctul meu de vedere este un lucru esential, nu putem sa traim fara a iubi si fara a fi iubiti. Este esential sa fim iubiti de cei din jurul nostru, de familie, de prieteni, este esential sa oferim la randul nostru iubire”, spune Monica Anghel, in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti.

Venind dintr-o familie de artisti, in care si mama, si tatal si fratele si bunicul au ales acest drum, cantareata stie cat de mult poti ajunge la sufletul cuiva prin sensibilitate si iubire. Asa ca, isi educa baiatul in acelasi spirit.

”Atunci cand vorbim despre iubire si cand instalam cu adevarat aceasta idee minunata in viata unui copil este important sa-i spunem ca a iubi nu inseamna doar sa-ti placa ceva sau cineva si sa te poti juca cu cineva sau ceva. In momentul in care spui ca iubesti pe cineva automat tu iti asumi si niste responsabilitati pe care trebuie sa le ai”, explica ea.

Ce face, concret, Monica Anghel pentru a-i demonstra lui Aviv ca il iubeste?

  • Il implica in pasiunile ei. Impreuna, asculta muzica clasica, iar Aviv studiaza pianul.
  • Se implica in pasiunile lui. Cei doi nu lipsesc niciodata de la spectacolele Gastii Zurli.
  • Intra in jocurile lui si il lasa pe Aviv sa o ghideze prin imaginatia lui.
  • Ii spune tot timpul ca este cea mai buna prietena a lui si ca el poate sa vina mereu, cu incredere, la ea, cand are orice problema.

Asculta aici intregul interviu cu Monica Anghel si apoi spune-ne cum ii arati tu copilului tau ca este iubit.

Pentru a avea mai mult timp de a va bucura unul de celalalt, in familie, sustine cu un like campania 1 Iunie Zi Libera.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s