Momente calduroase si Seri de Poveste

Eroii de basm prind viata prin vocea povestitorilor celebri la Carturesti. Afla aici cum arata noua editie „Seri de Poveste”, eveniment gratuit, dedicat tuturor copiilor.

Pana vineri (14 decembrie), Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ii invita pe pici in mansarda librariei Carturesti, din Arthur Verona, Bucuresti.

In fiecare seara, de la ora 19.00, actori celebri, vedete si personalitati indragite de copii le ofera celor mici momente de poveste, teatru si muzica.

Printre invitatii care le vor citi basme sau le vor canta colinde copiilor se numara actorul Dan Puric, Virgil Iantu, cantareata Sore si corul de copii Miniton.

De asemenea, cei mici pot lua parte si la un atelier creativ LEGO, unde isi pot construi personajul preferat din povestile ascultate.

Accesul la eveniment este gratuit. Pentru participare, te poti inscrie pe adresa de e-mail seridepoveste@principesa.ro, unde mentionezi numele si varsta copilului tau, precum si ziua in care vrei sa participe.

Evenimentul „Seri de Poveste are si ca scop strangerea de fonduri pentru copiii mai putin norocosi, sprijiniti prin proiectul Fondul Special pentru Copii al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei: copii ce provin din familii sarace sau cu grave nevoi sociale, care risca sa abandoneze scoala din pricina lipsurilor materiale. Poti sustine aceasta initiativa cu o donatie online.

Poti consulta programul evenimentului aici: Program „Seri de Poveste”

Astept sa imi povestesti cum a fost!


3 comentarii la „Momente calduroase si Seri de Poveste”

  1. Buna seara as dori un link pentru poveste de seara din data de 13.04.2014 de la 21.00 daca este posibil va rog frumos 🙂 Daca se poate ajutatim-a va rog 🙂 Va doresc o seara minunata si un servici usor

    1. Buna ziua,

      Povestile de seara se dau doar la radio. Va multumim ca ne ascultati si ne bucuram ca va plac emisiunile noastre.

      Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s