A 10-a editie Modern Dad’s Challenges, pe 10 octombrie

Tatii si viitorii tati sunt invitati pe 10 octombrie, de la ora 18:30, la Hotel International din Bucuresti, la a 10-a editie Modern Dad’s Challenges.

Editia aniversara se adreseaza tatilor curiosi sa afle „Cum ii asiguram copilului un stil de viata sanatos?”, de la cei 3 specialisti invitati la eveniment: Valeria Herdea, Medic Primar Medicina de Familie, Mona Ciurezu, Psiholog si Specialist in somnul copilului si adultului, si Diana Stanculeanu, psihoterapeut specializat in sanatatea emotionala a copiilor si adolescentilor.

Dr. Valeria Herdea vine cu informatii avizate si recomandari despre cum intarim imunitatea copilului, cum il protejam de afectiunile respiratorii specifice sezonului si ce regim alimentar alegem pentru cel mic in aceasta perioada.

Mona Ciurezu le va spune tatilor ce ar trebui sa stie despre somnul copilului si despre cat de sanatos este ca cel mic sa doarma cu parintii, iar Diana Stanculeanu va aborda subiectul educatiei sexuale, vorbindu-le tatilor despre cand si cum sa le raspunda copiilor la intrebarile legate de corpul lor.

Discutiile vor fi moderate de Alex Zamfir, realizatorul emisiunii Tati in dialog, de la Itsy Bitsy.

Participarea la Modern Dad’s Challenges este gratuita, dar necesita completarea formularului de inregistrare disponibil aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s