Modern Dad’s Challenges – Autumn edition

Modern Dads, singurul proiect dedicat taților din România, reia seria de evenimente educative dedicate taților, cu o nouă ediție în București. Pe 12 octombrie, de la 19:00, la Commons Unirii, tații vor avea parte de o super experiență offline, la Modern Dad’s Challenges – Autumn Edition 2022.

Cum și ce să facem să nu ajungem în situații limită de burnout? Ce presupune autodisciplina și cum transmitem modele de comportament sănătoase la copii povestim alături de specialiști, la o nouă ediție de toamnă a evenimentului Modern Dad’s Challenges. Ca părinți, ne educăm copiii mai mult prin ceea ce suntem și mult mai puțin prin ceea ce le spunem celor mici. În cadrul conferintei, cei prezenți vor primi instrumente valoroase din cercertările despre autocontrol și metacompetență care are, alături de IQ, are un rol important în succesul unui copil, viitor adult, consideră Liliana Hadji – consilier psihologic.

“Mai mult ca niciodată, tații își doresc să fie stâlpul de suport al familiei, nu doar financiar cum era odată ci și emoțional și prin acțiuni care să îi ofere partenerei suportul de care are nevoie. Pentru că acest drum nu este bătătorit, nu există o hartă sau un model care să le arate cum să facă sau cum să se pregătească pentru această etapă, lucru care îi lasă în risc de suprasolicitare și epuizare.Împreună vom învăța cum să își gestioneze rolurile și responsabilitățile pe care le au pentru a nu ajunge în burnout parental”, ne spune Alina Pop – psihoterapeut specializat pe Burnout Parental & speaker la eveniment.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges are loc pe 12 octombrie 2022, iar pentru a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, tații trebuie să completeze formularul de înregistare aici. Locurile sunt limitate la 100 de participanți, iar accesul este gratuit!

PROGRAM eveniment:

  • 19:00: Înregistrare participanți & Networking
  • 19:15 – 20:00: Burnout-ul la părinți: cum să nu ajungem în situații limită, Alina Ioana Pop
  • 20:00 – 20:40: Autodisciplina și modele de comportament sănătoase la copii, Liliana Hadji
  • 20:40 – 21:00: Networking
  • 21:00 – 21:30: DAD Talks cu Marius Constantinescu, realizatorul emisiunii Happy Music de la Itsy Bitsy, consilier psihologic & tată.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s