MINICLOUD, sectiune dedicata copiilor in cadrul Festivalului UNDERCLOUD

Incepand de anul acesta, Festivalul de Teatru Independent de Orice UNDERCLOUD are o sectiune speciala dedicata celor mici, intitulata MINICLOUD.

Programul Minicloud cuprinde atat spectacole, cat si ateliere de teatru pentru copii, care se vor desfasura in perioada 11-18 august, la Muzeul Taranului Roman si in curtea Muzeului Antipa.

La Muzeul Taranului Roman vor avea loc atelierele de teatru pentru copii intre 7 si 14 ani, care vor fi sustinute de actrita Alma Costin si se vor desfasura astfel:

  • Marti, 11 august – Atelier role-playing
  • Miercuri, 12 august – Atelier de Dictie
  • Joi, 13 august – Atelier de dezvoltare emotionala
  • Vineri, 14 august – Atelier de coordonare motrica
  • Sambata, 15 august – Atelier de improvizatie

”Modul in care am gandit aceste ateliere de actorie a fost inspirat din metode si sisteme create de K.S. Stanislavski, Lee Strasberg, Stella Adler, Sanford Meisner, Viola Spolin, Ion Cojar, Jean Chateau, Gaspar Gyorgy, Sylvia Rotter, si testate de-a lungul anilor, dar dezvoltate, personalizate de catre mine cu ajutorul profesorilor prin a caror maini am trecut pe tot parcursul studiilor, dar si în afara lor, prin participarea la diverse workshopuri sustinute de profesionisti din domeniu.”, spune actrita Alma Costin, coordonatoarea atelierelor.

De asemenea, in curtea Muzeului Antipa, actorul Marian Ralea va sustine, in intervalul 11-18 august, de la ora 11:00 la ora 12:00, spectacolele „Cetatea Povestilor”, pregatite special pentru Undercloud si adresate copiilor intre 3 si 14 ani (dar sunt acceptati si bunicii, parintii sau fratii si surorile mai mari).

Ascult-o pe Chris-Simion Mercurian povestind in emisiunea Happy Music despre editia din acest an a Festivalului UNDERCLOUD si despre sectiunea MINICLOUD: 

Timp de sapte zile, actorii vor construi, impreuna cu spectatorii, o cetate a povestilor. In fiecare zi, o noua poveste da viata cetatii, in asa fel incat la final, in cea de a 8-a zi, cetatea va tine un carnaval.

Spectacolele au loc pastrand distantarea sociala intre spectatori si respectand toate masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 (spalatul pe maini inainte de intrarea in spatiul de joc, dezinfectarea cu alcool, purtarea mastii de catre adultii insotitori).

Toate aceste reguli vor fi incluse ca parte din spectacol, in asa fel incat cei mici sa aiba parte si de un moment educativ, ce va fi premiat de catre organizatori la finalul reprezentatiei.

In paralel cu Minicloud se vor juca si spectacolele din cadrul UNDERCLOUD, dupa programul disponibil aici.

Toate evenimentele UNDERCLOUD vor avea loc respectand masurile impuse pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Biletele pentru spectacolele UNDERCLOUD se gasesc online, pe Eventbook si mystage.ro.

Detalii si bilete (in numar limitat) se gasesc pe undercloud.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s