Mini-turneu cu Magi, de Ziua Copilului!

Mini-turneu cu Magi, de Ziua Copilului!

„Sa fii copil e un lucru serios/ Nimic pe lume nu-i mai frumos”

1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, este o sarbatoare care merita tot respectul din lume! In luna Copilariei si a lui Ciresar, parintii alaturi de copii isi amintesc de jocurile celei mai frumoase perioade din viata unui om. 1 iunie este dedicata copiilor si familiei. Radioul familiei Itsy Bitsy, impreuna cu oamenii mari care nu au uitat ca au fost si ei copii, au reusit ca aceasta zi sa fie zi de sarbatoare nationala.

Magicianul Povestilor, Marian Ralea, initiatorul proiectului Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA, alaturi de echipa sa de actori, a fost invitat sa aduca bucurii si poveste in zi de sarbatoare copiilor din Lupeni, Petrosani, Arad si Oradea. Mini-turneul va dura trei zile si se va desfasura in perioada 31 mai si 2 iunie.

31 MAI, 18:00, LUPENI

Prima intalnire cu cei mici va avea ca afis „Drumul lui Fat Frumos” si se va desfasura in Lupeni, incepand cu ora 18. Fetii Frumosi si Ilenele Sanziene veti fi voi, dragi copii!

1 IUNIE, 11:00, PETROSANI

Drumul lui Fat Frumos va continua si in ziua de 1 iunie si va poposi in Petrosani. Lumea magica de poveste, pe care toti copiii din Petrosani o aduc in fiecare an, imbracand costume si masti ale personajelor de basm, va incepe cu parada personajelor. Magicianul Povestilor va face parte din parada costumelor de poveste si se va juca de-a impreuna cu cei mici de-a „Drumul lui Fat Frumos”. Nu va lipsi nici Calul Fantastic al lui Fat Frumos, care ii va invita pe copii sa il insoteasca spre Tara Tineretii fara Batranete si a Vietii fara de Moarte.

1 IUNIE, 17:00, ARAD

Vineri, 1 iunie, dupa-amiaza ajungem la Arad unde vom judeca povestile. Poate ca lupul nu este asa de vinovat, poate ca vulpea a avut dreptate sa-l pacaleasca pe urs! Voi, dragi copii, veti fi judecatorii si aparatorii povestilor in „Judecata Povestilor”.

2 IUNIE, 11:00, ORADEA

Mini-turneul nu se opreste aici. Sambata, 2 iunie, Teatrul National pentru copii ABRACADABRA va ajunge in frumoasa cetate din Oradea. Copiii se vor intalni cu personaje din povestile Romanilor. Toti copiii sunt unvitati sa isi imbrace costumele de carnaval si sa intre in „Cetatea Povestilor”.

Intregul program, dar si reportaje de pe parcursul turneului gasiti pe pagina de Facebook „Eu pot, eu sunt Magician”: https://www.facebook.com/eupoteusuntmagician/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s