Mindfulness in viata cotidiana

Editura Herald te invita la prima conferinta din Romania dedicata conceptului de Mindfulness. Tot atunci, va avea loc si premiera filmului The Mindfulness Movie.

Evenimentul va avea loc pe 5 martie 2015, de la ora 18.30, la Sala Tinerimea Romana (zona metrou Izvor, in proximitatea teatrului Bulandra Sala Izvor).

*Sala evenimentului a fost mutata, din cauza ca biletele s-au epuizat din prima saptamana. Acum, conferinta va fi tinuta la Sala ARCUB (str. Batistei, nr. 14)

Conferinta Mindfulness in viata cotidiana iti va aduce cele mai relevante informatii despre acest concept preluat in psihologie, managementul afacerilor, dezvoltarea personala, relatiile profesionale si de familie si practica spirituala.

Invitati sa vorbeasca la acest eveniment sunt trei oameni de prestigiu, din diverse domenii:

Cei trei invitati vor aborda acest concept intr-un mod interactiv, astfel incat publicul participant la eveniment sa poata intelege cat mai deplin aplicabilitatea si practica atitudinii mindfulness in toate ariile de activitate cotidiana.

O alta premiera pe care o marcheaza aceasta conferinta este si proiectia documentarului The Mindfulness Movie, film ce analizeaza aparitia si cariera acestui termen, aproape de netradus.

 

Evenimentul este realizat de Editura Herald, in colaborare cu Mindfulness Institute, Asociatia Multiculturala pentru Psihologie si Psihoterapie si autoarea Daniela Andreescu.

Editura Herald pune la dispozitia publicului interesat o serie de carti despre acest subiect, carti recunoscute in literatura de specialitate si semnate de autori precum Jon Kabat-Zinn, Alan Watts, Sam Harris, Bhante Gunaratana sau Mark Epstein.

Biletele pot fi cumparate pana pe 4 martie 2015 si costa 60 de lei. Cei care le cumpara pana pe 15 februarie 2015 au parte de un pret special, de 40 de lei.

Afla mai multe despre conferinta pe site-ul oficial sau din pagina de Facebook a evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s