Mihai Chitu este un pescarus confuz in animatia Un lup printre oi

Cu o cariera muzicala in plina ascensiune, castigatorul unui popular show tv muzical, Mihai Chitu debuteaza pe marile ecrane in animatia „Un lup printre oi”, imprumutandu-si vocea pescarusului Klif din 22 aprilie.

Artistul a fost extrem de incantat de proiectul animat, declarand ca exista asemanari intre el si personajul caruia ii da viata: „Personajul meu este un pescarus foarte simpatic. Are si el o problema: se crede oaie. Am trecut si eu prin ceva asemanator. Nu faceam parte din locul respectiv, din conjunctura respectiva. De obicei ma retrag, nu fac niciodata valva, nu ies in evidenta ca sa-mi castig locul. Daca nu sunt placut sau agreat, ma retrag.”

Cat despre felul in care au decurs inregistrarile, Chitu povesteste: „Relativ asemanatoare inregistrarile pentru personajul animat cu cele pentru o melodie, dar aici trebuie sa ii dai viata personajului pe care te-ai axat, daca e amuzant sa il faci amuzant, daca e trist sa il faci trist. iti trebuie niste lectii de actorie pe care eu nu le-am luat. Nu am fost in postura unui actor niciodata, cu toate ca pe scena traiesc cate putin din fiecare.”

Klif, pescarusul confuz pe care il interpreteaza cantaretul, este cel mai atipic membru al turmei de oi. Asta pentru ca se crede la randul sau o oaie si insista sa se amestece in toate problemele turmei. Este o fire vesela si foarte optimista, nu ii place sa zboare si se distreaza de minune printre prietenii sai cornuti.

intr-un taram magic si indepartat, pe o pajiste linistita, o turma de oi duce un trai fara griji. insa, problemele incep sa apara in momentul in care o haita de lupi se instaleaza in apropiere.

Din dorinta de a-si demonstra abilitatile de conducator si responsabilitatea, tanarul Grey, succesorul haitei, apeleaza la trucurile magice ale unei vrajitoare neindemanatice si se transforma, din greseala, in berbec. impartit intre familia de lupi si turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie sa gaseasca o cale sa aduca pacea in tinut, dar si sa isi recapete identitatea.

O animatie amuzanta, cu personaje colorate si simpatice, „Un lup printre oi” are premiera in cinematografele din tara pe 22 aprilie, in varianta 3D dublata in limba romana si de celebre prezente din lumea muzicala precum: Mihai Chitu, Ruby si Ana Baniciu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s