Mihaela Tatu: Fericirea este mereu in comparatie cu ceva

Mihaela Tatu: Fericirea este mereu in comparatie cu ceva

Realizatoarea TV alaturi de care s-au format multe actuale mamici, Mihaela Tatu, a poposit in studioul Itsy Bitsy si a vorbit despre fericire, dragoste, familie si experientele sale, la Happy Music cu Ruxandra si Marius.

A fost mare bucurie la Itsy Bitsy FM, cand Ruxandra Rusan si Mihaela Tatu s-au reintalnit, dupa ce nu se mai vazusera de vreo 10 ani. Insa pauza nu s-a simtit. Dimpotriva, cele doua realizatoare au profitat de revedere pentru a prinde din urma povestile pe care le-au ratat, la o sueta la care au fost invitati toti prietenii Itsy Bitsy.

Mihaela Tatu a povestit atat despre viata ei actuala, cat si despre amintirile din vremurile in care fata ei crestea. Am aflat despre activitatile ei de trainer si de moderator, putin despre viata ei amoroasa si multe despre pofta ei de viata. „Esti ceea ce alegi tu sa fii”, este motto-ul dupa care se ghideaza Mihaela Tatu, un slogan molipsitor.

Am aflat si viziunea sa in ceea ce priveste fericirea, sentiment pe care il vede mai mult ca pe o sclipire de moment, decat ca orice altceva. Daca asa este dat, putem doar sa spunem ca Mihaela Tatu traieste multe, multe sclipiri. Asculta tot podcastul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s