Micii anglofili premiati la Balul Britanic

International House Bucharest si English Kids Academy anunta a cincea editie a evenimentului de prestigiu, Balul Britanic.

Sambata, pe 11 iunie 2016, copiii cu merite deosebite la limba engleza pe parcursul anului scolar 2015 – 2016, care au participat la concursul Fonix si la alte examene internationale, vor fi premiati in cadrul evenimentului Balul Britanic. Elevii English Kids Academy si elevii premiati in cadrul concursului Fonix vor sarbatori astfel sfarsitul anului scolar in cadrul British Ball, purtand costume de epoca, bucurandu-se de premii, surprize, concerte.

Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara: tabara educationala de doua saptamani in Marea Britanie, tabere cu profesori britanici in Romania, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice dedicate lor.

Data aleasa marcheaza si ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, ocazie prin care toti cei prezenti vor afla si Mesajul anual al Reginei, dedicat copiilor si parintilor. De asemenea, evenimentul beneficiaza an de an de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii.

Printre artistii care au confirmat prezenta pana in acest moment, amintim pe: Cvartetul Anima, Raluca Iurascu si Alexandru Roşu, grupul de copii condus de Virgil Popescu si Oana Sirbu, trupa de dans coordonata de Alex Nistor, Lidia Buble.

Evenimentul va aduna aproximativ 700 de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentati marcanti din domeniul educatiei.

Balul britanic are si o puternica miza caritabila. Anul acesta, se vor strange fonduri pentru Asociatia M.A.M.E., care, pe langa sprijinul direct acordat persoanelor bolnave, organizeaza si evenimente educationale pentru copiii bolnavi si fara posibilitati financiare.

Concursul de limba engleza Fonix este organizat gratuit in scolile publice din Bucuresti cu acordul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

In cadrul programelor English Kids Academy copiii invata mai mult decat limba engleza: pe langa creativitate si lucrul in echipa, ei invata respectul si responsabilitatea fata de mediul inconjurator si fata de alti copii.

Pentru a va introduce deja in atmosfera feerica a balului, va invitam sa accesati http://www.englezacopii.ro/cea-de-a-patra-editie-a-balului-britanic/.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s