„Medaliile succesului 3. Marele muzeu al cartii” la Gaudeamus 2014

O noua carte din seria Medaliile succesului va fi lansata la Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura 2014. Ce poveste pentru dezvoltarea personala vor afla de aceasta data copiii?

Lansarea volumului „Medaliile succesului 3. Marele muzeu al cartii” (scrisa de Georgeta Panisoara si Ion-Ovidiu Panisoara) are loc sambata, 22 noiembrie, la ora 13:30, la standul Dacia de la Romexpo.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt Adriana Titieni, iar moderatorul – Adrian Serban.

Autorii continua seria cartilor in care ofera, intr-o maniera atractiva si sub forma unei povesti, sfaturi si idei de activitati ce pot fi desfasurate impreuna cu cei mici, concepute pentru a-i ajuta pe parinti sa dezvolte anumite calitati ale celor mici.

Dupa ce, in primul volum al aventurilor lui Nick si Dia, copiii au aflat cat de importanta este memoria cu ajutorul lui Memo (piticul amintirilor), iar in volumul al doilea au facut cunostinta cu Gîndy si Imago, reprezentand gandirea si imaginatia, de aceasta data protagonistii sunt insotiti in demersurile lor de Voin (Vointa) si Motivo (Motivatia). Personajele ii vor ajuta pe copii sa castige alte sapte medalii ce reflecta aspecte esentiale dezvoltarii lor: organizarea, rezolvarea problemelor, adaptabilitatea, generozitatea, lucrul in echipa, luarea deciziilor, succesul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s