Meciuri dinamice la primul eveniment Tenis Partener din Albena

Peste 100 de jucatori din 4 tari au fost prezenti la cel mai mare turneu international din acest an – Albena Open – International Tenis Partener.

In paralel, a avut loc si turneul destinat jucatorilor cu varste intre 4 si 10 ani, respectiv Super10 Cup Albena, in care au evoluat copiii pasionati de tenis, acest eveniment fiind coordonat de Circuitul Tenis10.

Veniti din Romania, Bulgaria, Ucraina si Rusia, cei peste 100 de jucatori mari si mici s-au bucurat de trei zile de tenis, dar si de mult soare, plaja si mare la turneul desfasurat in perioada 17-19 iulie 2015 in statiunea Albena, de pe litoralul bulgaresc.

La Albena Open – International Tenis Partener au fost total 8 campioni la nivelurile de joc 5, 6, 7 si 8, pentru unele fiind organizate meciuri de simplu si de dublu. Turneul Super10 Cup Albena a avut 7 mici campioni care au urcat pe podium si s-au bucurat de aplauzele parintilor si antrenorilor. Fiecare campion a primit trofeul turneului, diploma de competitie si cadouri de la sponsori.

Cele doua turnee de peste granita au fost coordonate de Circuitele Tenis Partener si Tenis10, impreuna cu echipa Tennis Albena Courts.

Urmatorul eveniment international din calendarul de tenis pentru amatori va fi organizat atat pentru adulti si juniori, cat si pentru copii la Chisinau, la finalul lunii august.

Circuitele Tenis Partener si Tenis10 includ peste 700 de evenimente anuale in Romania, Bulgaria si Moldova si sunt coordonate de agentia de marketing sportiv MPG, lider pe piata evenimentelor sportive destinate amatorilor din Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s