Masuri suplimentare de protectie la Targul Baby Boom Show, editia de primavara

Intre 5 si 8 martie se va desfasura la Romexpo, in Pavilionul B1, o noua editie a Targului Baby Boom Show, dedicat gravidelor, bebelusilor si copiilor de sub 7 ani.

Data fiind ingrijorarea privind posibila raspandire a virusului Coronavirus in tarile europene, organizatorii targului anunta luarea unor masuri suplimentare de protectie: 

  • Igiena mainilor este cruciala pentru a preveni transmiterea infectiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala in locatia festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant.
  • Sticlute individuale cu dezinfectant pentru maini vor fi distribuite personalului organizator si partenerilor.
  • Vor fi dublate punctele sanitare.
  • S-a pus in miscare o ampla campanie de informare a angajatilor, partenerilor si a publicului prin social media privind masurile adecvate de igiena si preventie.
  • Niciuna din firmele expozante nu provine din regiunile afectate.

De asemenea, va fi mentinuta o comunicare directa si continua cu vizitatorii, expozantii si partenerii prin intermediul canalelor de comunicare ale targului, dar si prin email si newsletter.

Organizatorii mentioneaza, de asemenea, ca sunt in permanenta atenti la evolutia situatiei, urmand sa ia decizii in functie de schimbari si sa se supuna masurilor comunicate de autoritatile in domeniu.

Despre Targul Baby Boom Show, editia primavara

Baby Boom Show este cel mai mare targ dedicat gravidelor, nou-nascutilor si copiilor cu varste sub 7 ani. Targul se organizeaza din 2004 si are doua editii pe an, cu produse si servicii create pentru consumatorul final.

Printre principalele tematici se numara vestimentatie, produse de igiena si cosmetice gravide, banci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucarii si servicii educationale pentru copii, entertainment etc.

O importanta parte a targului are rolul de a sprijini tinerii parinti cu informatii, cursuri si sfaturi specializate privind nasterea si perioada post natala.

Pentru ca un eveniment fara distractie n-are gust, un program artistic consistent reuneste artisti si copii intr-o veselie ce dureaza patru zile.

Mai multe detalii se gasesc pe babyboomshow.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s