Masha si Ursul, intr-un spectacol magic de Craciun

 

„Masha si Ursul” – cel mai urmarit serial de desene animate rusesc –  prinde viata din nou pe scenele din Romania cu un spectacol de Craciun, dublat in limba romana.

Turneul spectacolului „Masha si Ursul – Poveste de Craciun” se va desfasura in perioada 9- 14 decembrie 2018 si va cuprinde orasele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (10 decembrie, Teatrul de Vara ), Bucuresti (11 si 12 decembrie, Sala Polivalenta) si Oradea (14 decembrie, Casa de Cultura).

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha si Ursul” este un adevarat fenoment al Internetului. Canalul de Youtube al desenului animat are peste 930.000.000 de vizualizari si peste 3.745.000 de abonati, desenul animat fiind in primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume.

Desenul animat prezinta povestea unei fetite neastamparate pe nume Masha si a ursului Michka, care incearca sa o tina pe Masha departe de nazbatii.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul- Poveste de Craciun” se pot cumpara online pe  www.eventim.ro, in reteaua Eventim sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s