Mașa și Ursul, spectactol pentru copii cu păpuși și mascote

Golden Party în colaborare cu Teatrul pentru copii Piciul Julien din Chișinău vă invită duminică, 14 mai, de la orele 10:30 și 12:30, la Sala Dalles din București, să luați parte la o călătorie plină de peripeții și aventuri. Oarecum o continuare a povestirii clasice rusești despre Mașa și Ursul.

În dimineața în care domnița Mașa împlinește zece ani, aceasta merge în pădure, să strângă flori, dar și fructe de pădure, pentru tortul de aniversare. La plecare, ea este avertizată de către bunicuță să nu se îndepărteze de cărare, pentru că prin pădure umblă o băbuță răutăcioasă care face tot felul de vrăji necurate. Fata pleacă în pădure, se rătăcește și e cât pe ce să dea ochii cu băbuța care până la urmă își arată adevăratele intenții rele.

Noroc cu vechiul ei prieten Ursul care o protejează și o lasă să stea la el în bîrlog, în timp ce acesta se duce după obraznica băbuță. Oare vor reuși împreună cei doi prieteni să iasă învingători din această încercare?

Veți afla cu siguranță urmărind spectacolul, la care în final toată lumea este invitată la o mare serbare! Copiii vor învăța să fie prietenoși, harnici, ascultători și foarte atenți cu oamenii pe care nu-i cunosc. Prietenia dintre ursul Mișa și Mașa stă la baza acestei întâmplări plină de surprize magice.

Muzica semnată de compozitorul Ilie Văluță se contopește armonios cu istorioara inventată de către actorul, regizorul și scenaristul Ion Ambrosi și devine o poveste plăcută pentru toate vârstele.

La finalul spectacolului copiii vor se vor întâlni cu Mașa și se pot bucura de o sesiune de fotografii sau face-painting.

Spectacolul se adresează copiilor începând cu vârsta de 3 ani, are o durată de 50 de minute, iar din distribuţie fac parte Maria Tuchiluș-Turculeț, Cecilia Bod, Ion Ambrosi și Ion Turculeț.

Biletele se găsesc pe www.ticketstore.ro sau zilnic la casieria salii de spectacol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s