Marius Moga: Pastreaza copilaria in orice faci

Despre cat de importanta este copilaria in viata oricui, despre muzica si despre viata de proaspat tatic ne vorbeste Marius Moga, acum, la Meditatii pentru parinti.

Desi a devenit de curand parinte, compozitorul Marius Moga se considera in continuare un copil si pune mare pret pe valorile copilariei.

„Copiii au idei geniale. Oamenii mari au limite pe care si le creeaza din nevoie”, explica el.

Tanarul artist este extrem de pasionat de munca sa si considera ca, ghidandu-i si ajutandu-i pe alti compozitori si cantareti sa reuseasca, s-a antrenat, intr-un fel, in rolul de parinte. Si-a asumat invatamintele primite in propria sa copilarie si a invatat cum sa incurajeze pe cineva pentru a scoate ce e mai bun din acea persoana.

„Am si muncit mult de cand eram pustan, pe muzica, am stat in studiouri, incat acum pot sa zic ca ma bucur sa fi tras atat de tare, pentru ca imi permite sa ma si relaxez putin, sa ma bucur de familie”, povesteste Marius Moga.

Ce a invatat de la parintii sai? Ce spera pentru propriul sau copil? Si, mai ales, cum petrece Marius Moga timp de calitate in familie? Afla acum.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s