Lumea secretă a spiridușilor – acum în cinematografe!

Se spune că fiecare casă are câte un Finnick – unul expert în încurcături de tot felul, amuzant, năzbâtios, neatent, dar și grijuliu uneori și iubitor. Un personaj ascuns în cotloanele căminului tău, despre care nici măcar nu știai că locuiește acolo.

Acum te întrebi poate cine este, de fapt, Finnick.

Ei bine, vorbim despre un spiriduș căruia nu pare să-i pese extraordinar de tare de grija oamenilor de a-și transforma propria locuință într-un loc cald și primitor, în acel acasă la care visăm cu toții. Așa că principala lui ocupație e să se asigure că nevoile și planurile sale sunt cele care primează cu adevărat. Mă rog, asta în prima instanță. Cu toate că Finnick are o putere grozavă de a se face nevăzut și neștiut, se-ntâmplă uneori să fie totuși deconspirat de prietenii potriviți. Și nu e vorba aici despre ceilalți colegi din marea gașcă a spiridușilor, ci chiar de co-locatarii săi, cărora s-a chinuit infinit să se le schimbe rutina, să le încurce obiceiurile și ordinea lucrurilor zi de zi.

Și uite așa, un univers întreg se poate transforma complet chiar și pentru cel mai buclucaș spiriduș atunci când o nouă familie vine în casa pe care o protejează el, iar trucurile lui de a scăpa de responsabilitate nu mai funcționează deloc.

Să fie oare „de vină” aici puterea prieteniei și a încrederii în ceilalți? Rămâne de văzut. Însă cel mai bine, găsești chiar tu răspunsul, printr-o vizită la film. Poți să descoperi deja în cinematografele Cinema City din toată țara Lumea secretă a spiridușilor, o animație savuroasă, distribuită de Ro Image de care să te bucuri împreună cu familia ta.

Ești sigur că știi totul despre casa ta? Dar dacă se ascunde acolo totuși un secret?
Ai face bine să afli!

Urmărește trailerul mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s