Libertatea de a gresi

Probabil una dintre cele mai mari provocari pentru un parinte este mentinerea echilibrului intre nevoia de a-si proteja copilul si nevoia lui de a explora singur lumea. Ce lectii de viata a invatat Andreea Marin chiar de la fetita ei, afla din aceasta emisiune „Pretuieste viata”.

„Oricat ma straduiesc sa invat, mereu sunt lectii noi la care descopar ca nu am nota de trecere. Imi cumpar carti, stiu site-uri bune de parenting, sunt cat de des posibil in dialog cu alti parinti sau cu educatori de la care fur din mers noi pilde si deprinderi, si totusi chiar el, copilul meu, care a inceput sa vada si sa judece ca un om mare, e cel care-mi arata ca mai am inca ceva de invatat, doar ca sa fiu in pas cu nevoile sale.”spune Andreea Marin.

Si una dintre cele mai importante nevoi ale oricarui copil este libertatea de a gresi. Fara greseala nu exista invatatura, spun specialistii si totusi prea des taxam si vanam greselile copiilor nostri.

Emisiunea de astazi iti propune un alt mod de a te raporta la copilul tau. Poti invata ca a-l proteja de la distanta si a-l lasa sa mearga pe drumul lui in rezolvarea oricarei probleme este mult mai bine daca vrei sa creasca autonom, independent.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s