Lectie interactiva cu tobe africane

Dezvolta-ti creativitatea si exprima-te liber, prin muzica, la o lectie interactiva cu tobe africane! Afla despre diferitele tipuri de instrumente de percutie si distreaza-te invatand!

Vineri, 16 ianuarie, de la ora 19.00, esti asteptat(a) la o lectie interactiva de percutie, la Sala Colorata de pe strada Pictor Stefan Dumitrescu 58 (zona metrou Brancoveanu), din Bucuresti.

Pe langa tobe africane, vei avea parte si de multe alte instrumente mici (proba de cultura generala), vei putea canta la un set de baterie de concert si vei invata sa tii ritmul cu boomwhakers, tuburi colorate pe note muzicale.

Cursul este sustinut de Mihai Axinte, actor si percutionist, cu o experienta de sase ani in team bulding-uri cu tobe africane si elemente de percutie.

Prin tragere la sorti, doua bilete vor fi gratuite pentru cei care dau share evenimentului pe Facebook. Tot pe pagina evenimentului poti afla detalii despre pretul unui bilet, reduceri de pret si inscrieri. De asemenea, intra pe pagina Slick Drum – Events pentru a fi la curent cu viitoare evenimente de percutie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s