„Latte si cristalul fermecat”, o animatie despre curaj, loialitate si prietenie, acum la cinema!

Ariciul este un animalut de-a dreptul fascinant si are un rol extrem de important in ecosistemele din care face parte. Stiai ca un arici are corpul acoperit cu pana la 7000 de tepi, indiferent de dimensiunea lui? Cand se simte amenintat, ariciul isi foloseste muschii dorsali pentru a-si fixa tepii intr-o pozitie verticala, in asa fel incat sa para mai amenintator. Daca sunt foarte stresati sau bolnavi, aricii isi pot pierde tepii.

Stiai ca aricii sunt interzisi in unele state, printre care Arizona, Georgia, California, Hawaii, New York. Motivul? Desi multi oameni privesc aricii care pe niste animale de companie, in unele zone ale lumii sunt considerati animale salbatice, astfel cresterea lor in casa este interzisa.

Stiai ca exista 17 specii de arici in intreaga lume? Sau ca au o vedere slaba, insa perfect adaptata stilului lor de viata, aricii fiind animale nocturne?

Nu-i asa ca toate aceste informatii despre arici te-au facut sa ii indragesti parca si mai mult? Imagineaza-ti cand ii vei povesti prichindelului tau aceste lucruri despre acest animalut. Sigur va dori sa afle mai multe! Pentru inceput, puteti viziona impreuna, la cinema, un film animat ce are drept personaj principal, exact, un arici!

„Latte si cristalul fermecat”, acum, la cinema

Este vorba despre „Latte si cristalul fermecat”, o animatie distribuita de Ro Image 2000 si Programs4Media, care spune povestea lui Latte, o aricioaica foarte curajoasa, incaptanata, loiala si foaaarte prietenoasa care are o misiune importanta: sa recupereze un cristal fermecat care va alunga seceta din tinutul ei si al prietenilor sai!

„Latte si cristalul fermecat” poate fi deja vizionat in cinematografe, dublat in limba romana!


1 comentariu la „„Latte si cristalul fermecat”, o animatie despre curaj, loialitate si prietenie, acum la cinema!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s