Lansare ghid „Conversatii cu tine”, de Daniela Andreescu

Eveniment in cadrul campaniei „Te asteptam in librarie!” –

Stabilizeaza-te in certitudinea ca in interiorul tau esti doar tu: cel care e autorul mesajelor pe care le trimite siesi sau in exterior, autorul a tot ceea ce traieste, a sensului pe care il da mesajelor pe care le primeste, coautor al relatiei cu celalalt, co-participant, constient sau inconstient, la fiecare moment din viata lumii intregi. Tot tu esti cel care produce tristetea si bucuria, iritarea si seninatatea, entuziasmul si amaraciunea. Cand vei intelege asta vei sti ca este infinit mai simplu si mai curat sa traiesti explicit, netemator si responsabil.” Daniela Andreescu – Conversatii cu tine

Editura Herald are placerea de a anunta relansarea cartii „Conversatii cu tine”, semnata de Daniela Andreescu, joi, 29 septembrie, incepand cu ora 18:00, la libraria St. O. Iosif din Brasov (str. Muresenilor nr. 14). Autoarea va oferi cititorilor brasoveni un posibil ghid care sa favorizeze sustinerea unor relatii fluente si sanatoase, cu sine si cu ceilalti, in familie, in cuplu, cu copiii, in mediul profesional.

Conversatiile din propria minte si reactiile in interactiunile cu ceilalti ne construiesc realitatea. Felul in care comunicam, hranind sau devitalizand relatia pe care o avem cu noi insine si cu lumea, determina substantial calitatea vietii. Aflat la a doua editie, volumul Conversatii cu tine integreaza repere de baza ale Metodei ESPERE®, elaborata de Jacques Salomé, intr-un ansamblu de perspective prin intermediul carora fiecare sa poata ajunge la propriile raspunsuri si solutii practice favorabile reglarii emotiilor, cresterii energiei personale si sustinerii echilibrului interior.

La sfarsitul evenimentului va avea loc si o sesiune de autografe.

Eveniment Facebook

Despre autoare: Daniela Andreescu este coach, membru al International Coach Federation, facilitator pentru dezvoltare umana, trainer in managementul comuncarii si al relatiilor interpersonale, instructor de meditatie si de mindfulness. Alaturi de atelierele si programele pe care le ofera inca din 2008, cartile si picturile pe care le creeaza sunt in principal menite sa faciliteze procesul de transformare pozitiva individuala si in cadrul organizatiilor. Este autoarea volumelor „The Gift of Now” (in limba engleza, scris sub pseudonimul „Danand”), „Sub Pomul de scortisoara”, „Cum traversezi un curcubeu. Ce faci cand nu mai stii ce sa faci”, „Conversatii cu tine. Relatii si comunicare prin Metoda ESPERE®” si „Acvariul din Ocean. Mindfulness ca stil de viata”.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s