La cererea parintilor, se deschide Clubul PlaYouth!

La cererea parintilor, se deschide Clubul PlaYouth!

La cererea parintilor, PlaYouth a decis sa creeze Clubul PlaYouth si abonamente speciale pentru cei mai fideli clienti. Acestea vin in ajutorul parintilor care au nevoie sa isi lase copilul in unele seri sau ore din weekend intr-un loc in care sa petreaca timpul diferit, sa incerce lucruri noi si sa isi descopere pasiunile.

Abonamentul le permite accesul copiilor, timp de 3 sau 4 luni la toate atelierele care fac parte din Club.

Fiecare dintre ateliere are loc de doua ori pe luna: o data in timpul saptamanii de la ora 18:00 si o data in weekend de la 11:00 sau 15:00.

Copiii pot alege dintre urmatoarele activitati: Origami, Do It Yourself, Teatru de Umbre, Storytelling, Atelierul lunii (Atelier surpriza – in fiecare luna pregatim ceva nou), Te rog si Multumesc, Chimie Distractiva, Fotografie. Pe langa ateliere, mai sunt si multe evenimente la care pot participa: Calatorim in jurul lumii, Jocuri in Familie, Astronomie, Daruim de Mos Nicolae, Daruri pentru mamici, Halloween Party, Joaca si povesti cu traditii de Sf. Andrei, Daruri pentru Mamici, Bucurie de Craciun.

Pretul unui abonament poate fi de 240 de lei (valabil 3 luni, include 5 activitati) sau 390 de lei (pentru 4 luni, include 8 activitati). Abonamentele pot fi platite prin site, in urma completarii formularului de inscriere sau pot fi achizitionate de la sediul PlaYouth din Bucuresti, Sector 1, Str.Barbu Delavrancea nr.15, Interfon 5.

PlaYouth crede ca fiecare copil invata si se descopera mai usor prin joaca si interactiunea cu ceilalti, iar tabletele si telefoanele ar fi bine sa ocupe mai putin spatiu in viata lor.

Mai multe detalii despre Club, dar si descrierile activitatilor, pot fi gasite pe site-ul organizatorilor: https://www.playouth.ro.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s