Kinderpedia organizeaza editia a 2-a a evenimentului Gradinita 2.0

Kinderpedia, solutia completa de comunicare si management dedicata gradinitelor si scolilor, organizeaza editia a 2-a evenimentului Gradinita 2.0: Educatia timpurie, familia si comunitatea. Conferinta aduce in discutie modele si practici de a integra educatia timpurie in contextul familiei si in cel mai larg al comunitatii – doi actori cheie in procesul educational de calitate. Evenimentul va avea loc pe 15.02, la Impact Hub Floreasca, la 09:00 si va fi dedicat managerilor si cadrelor didactice din gradinitele publice.

Acestia pot accesa pagina web www.gradinita20.ro pentru a solicita o invitatie gratuita.

Primul panel al evenimentului aduce impreuna nume sonore din zona educatiei. Oana Mosoiu, lector universitar, doctor in stiintele Educatiei, titulara a numeroase cursuri la Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei, va aduce in discutie rolul familiei in educatie in etapa prescolara. Elena Lotrean, fondator al scolii Primare Romano-Finlandeze din Sibiu si Consul onorific al Finlandei la Sibiu, va prezenta legaturile gradinitei cu comunitatea si exemple practice din metodologia finlandeza. Oana Moraru, consultant educational, fondatoarea scolii Helikon va vorbi despre evolutia copilului in etapa prescolara si cum urmarim progresul.

”Fiecare zi de gradinita este puternic legata de viata copilului in familie. La aceasta varsta, relatia familie – gradinita constituie un continuum, iar cele doua contexte au nevoie sa ”comunice” prin multe variabile comune care devin un fundament pentru formarea rutinelor si, treptat, a competentelor.” afirma Lect. Univ. Dr. Oana Mosoiu.

A doua parte a evenimentului va aduce pe scena un panel de parinti bloggeri, care vor discuta oportunitatile si barierele pe care le-au intalnit in comunicarea cu gradinita. Va urma dialogul cu un director al unei gradinite publice din Bucuresti care va vorbi despre rolul tehnologiei in managementul activitatii de zi cu zi, dar si in comunicarea cu parintii. in incheiere, echipa Kinderpedia va prezenta in premiera, functionalitatile si beneficiile unui nou modul, de evaluare a progresului scolar, care va fi disponibil incepand cu luna mai 2020.

„Ca parinte, inteleg ca cel mai valoros dar pe care i-l pot face copilului meu este timpul petrecut impreuna. Pentru ca acest timp sa fie de calitate si cu rezultate durabile, cel mai important partener al meu este dascalul, care il indruma si il incurajeaza in fiecare zi. Ca antreprenor, as vrea sa ofer cat mai multor parinti darul comunicarii cu gradinita si sansa de a contribui semnificativ la viitorul copiilor lor.” Evelina Necula, Co-fondator Kinderpedia.

Partenerii evenimentului sunt Impact Hub Bucharest, Innovators for Children, Itsy Bitsy Radio, Parenting Ads, Vocea Parintilor si Mamica Urbana.

Prima editia a evenimentului Gradinita 2.0: Educatie conectata. Parinti implicati a avut loc in urma cu un an si a avut-o ca principal invitat pe Oana Moraru.

Evenimentul a reunit peste 130 de manageri si educatori din gradinite private din Bucuresti si din tara.


Ultimele articole

Un comentariu la „Kinderpedia organizeaza editia a 2-a a evenimentului Gradinita 2.0”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s