Kaufland directioneaza 69 de milioane lei catre bugetul de stat si bugetele locale

Kaufland Romania achita cu trei luni in avans impozitele la bugetul statului si bugetele locale, pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei in aceasta perioada.

Astfel, compania directioneaza 69 de milioane lei catre bugetul de stat si bugetele locale, reprezentand taxe aferente anului 2020 si impozit pe profit pentru trimestrul intai al anului financiar (martie-mai).

,,Intelegem nevoia de a actiona urgent si ne reorganizam prioritatile, cu un salt extraordinar pe care il facem acum, pentru a fi alaturi de economia Romaniei, in lupta cu fenomenul care a pus stapanire pe o lume intreaga. Vom suporta aceasta perioada dificila alaturi de stat, la randul nostru, pentru ca este esential acum sa fim solidari. Sa fim impreuna conteaza acum mai mult ca oricand”, declara Marco Hößl, CEO al Kaufland Romania.

In ultimele doua saptamani, Kaufland s-a implicat si cu demersuri care au raspuns la cele mai acute nevoi ale comunitatii.

„In stare de bine” este un program adresat organizatiilor neguvernamentale din Romania, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). Pentru anul 2020, Programul #instaredebine punea la dispozitie organizatiilor neguvernamentale 4.489.000 lei, pentru initiative in domeniul cultura, sport si viata sanatoasa, insa in contextul situatiei generate de pandemia Covid-19, programul redirectioneaza 50% din bugetul programului pentru anul 2020 catre Apelul ”In stare sa ajut”.

In emisiunea „Happy Music„, Marius Constantinescu a stat de vorba cu Valer Hancas, reprezentant Kaufland Romania despre initiativa de a directiona 69 de milioane lei catre bugetul de stat si bugetele locale, demersuri care au raspuns la cele mai acute nevoi ale comunitatii:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s