Jurnalist de moda noua – prima parte

Oricine aflat in spatiul virtual poate lua forma unui jurnalist, prin ceea ce pune in on-line, fie ele texte, poze, share-uri. Despre regulile unui noi tip de jurnalism vorbim acum, la Pretuieste Viata.

„Azi suntem cu totii putin jurnalisti, avand posibilitatea sa fotografiem, sa scriem, sa impartasim pe propriile bloguri, dar cum sa faci asta in mod interesant, zi de zi?” – spune Andreea Marin.

Primind foarte multe intrebari despre cum de ramane mereu atat de energica in online si cum de gaseste mereu informatii interesante si de actualitate, realizatoarea a facut o lista cu ideile care o ajuta in propria viata de jurnalist de moda noua.

Iar primele norme sunt cele de bun simt:

  • cum sa iti perfectionezi scriitura;
  • cum sa nu pici in ridicol;
  • cum sa fii autentic/a.

Mai departe, te invitam sa descoperi aceste sfaturi explicate de Andreea Marin in detaliu.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Un comentariu la „Jurnalist de moda noua – prima parte”

  1. Nu știu ce e acela „„jurnalism „„, nu am studii de specialitate ,dacă mai comentez și eu , pe ici , pe colo ,câte o postare,o fac pentru că acea postare mă incită ,a atins ceva din mine și simt nevoia unei replici .Uneori sunt mai glumeț , mai„„miștocar „„depinde și de starea în care mă aflu , dar sunt și blând și plin de înțelegere atunci când e cazul .Îmi place să vorbesc cu oamenii asta este adevărul ,în fața tastaturii dialoghez cu ei și le iau pulsul , cum s-ar zice .În fiecare dintre noi , există câte un mic scriitoraș .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s