Jocuri pentru copii in primul an de viata

Ce sa urmareasca parintele atunci cand se joaca cu copilul? La ce sa fie atent pentru a-i stimula dezvoltarea?

Primele luni din viata unui bebelus sunt foarte importante. Odata cu formarea neuronilor, copilul resimte siguranta oferita de mama si de tata, simte mirosul mamei si recunoaste vocea sa. In prima perioada dupa nastere e bine sa ne jucam cu cei mici, sa le vorbim constant pentru ca ei inteleg, urmaresc cu privirea si deosebesc culorile.

Putem sa le citim, sa ascultam alaturi de ei muzica si sa ne jucam cu plusuri colorate, care le stimuleaza atentia la culori. Un alt joc pe care merita sa-l incercam este cucu-bau.

Anca Serea, mama a 5 copii si prezentator TV, ne povesteste ce indicat sa ne jucam cu cei mici in primul an de viata, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s