Iubirea de sine

Printre atatea provocari zilnice, grija pentru binele copilului, al sotului, grija pentru cei apropiati, multe dintre noi uitam de propriile nevoie, de visurile care ne dadeau aripi si stralucire cu cativa ani in urma. Andreea Marin iti vorbeste astazi in emisiunea „Pretuieste viata” despre ce poti face ca sa te intorci si spre tine.

„Te risipesti in mii de lucruri marunte si uiti ca atragi dorinta celorlalti de a ramane in dialog cu tine doar atata timp cat ramai un univers cu vise si dorinte ce-l pun in miscare. Miscarea este viata. Si mintea, sufletul si trupul au nevoie de viata. Sta in puterea ta sa-ti daruiesti iubire. In portii mici, decente. Si nu uita, iubirea de sine nu inseamna egoism.” spune Andreea Marin.

 

Ce inseamna aceste portii mici? Poti sa spui da cand prietena ta buna te invita la un concert sau la un ceai impreuna, fara sa simti ca iei din timpul familiei. Poti sa iti rezervi zilnic minutele tale de liniste cu o carte favorita in brate. Poti sa ii dai un exemplu copilului tau cand ai grija de tine. Oferindu-ti timp pentru sport, pentru odihna, pentru dezvoltare personala, esti tu modelul cel mai potrivit pentru cel mic.

Si Andreea Marin iti impartaseste multe alte idei care te pot inspira pentru o viata mult mai echilibrata in care si tu ai locul tau important.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Un comentariu la „Iubirea de sine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s