Itsy Bitsy sustine Bucharest 10k & Family Run

Itsy Bitsy sustine practicarea sportului in familie, la prima editie a Bucharest 10k & Family Run, din 3 aprilie.

Printre motivele principale care ii determina pe oameni sa adopte un stil de viata sanatos, se numara si dorinta de a deveni un model pentru cei din familie. Tocmai de aceea, stim ca v-ar placea sa petreceti o zi in aer liber alaturi de cei dragi.

La Family Run & Walk, taxa de inscriere este pentru familii – un argument in plus pentru a convinge cat mai multi membrii sa va insoteasca. Achitati o singura taxa impreuna cu parintii si socrii, fratii si surorile, cumnatii si cumnatele, copiii, bunicii, sotul/ sotia, unchii, matusile, verii si verisoarele. Singura conditie este ca cel care face inscrierile, capitanul echipei, sa fie inrudit de gradul I sau al II-lea cu fiecare dintre participantii din echipa sa. Iar daca doriti sa castigati impreuna, aveti grija sa treceti linia de finish tot impreuna, tinandu-va de mana.

Sunteti parinti? V-ati intrebat vreodata dacă sunteti mai in forma decat alti parinti care au copii de aceeasi varsta cu ai vostri? Ei bine, acum aveti ocazia sa va intreceti la Cursa Parintilor si a Copiilor, la care startul se da pe categoriile de varsta si de sex ale copiilor (5-6/ 7-8/ 9-10/ 11-12 ani baieti/fete). Puteti castiga titlul de “Cea mai rapida mama”, de “Cel mai rapid tata” sau chiar pe cel de “Cea mai rapida familie”.

Bebelusii care nu merg inca in picioare, se vor intrece taras si de-a busilea 4,2 m, la prima competitie dedicata viitoriilor maratonisti.

Pentru intreaga zi, Piata Constitutiei se va transforma intr-un spatiu pentru celebrarea miscarii si a familiei, unde vor fi amenajate diverse terenuri sportive.

Informatii si inscrieri pe www.bucuresti10km.ro

Eveniment organizat de Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania – Bucharest Marathon si Bucharest Half Marathon, care reunesc anual peste 20.000 de alergatori din peste 50 de tari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s