Itsy Bitsy Sport: Sarbatoreste copilaria in pas alert!

Itsy Bitsy Sport: Sarbatoreste copilaria in pas alert!

Ce ar fi o zi petrecuta in parc fara sesiuni de alergare, catarari sau sarituri? De Ziua Copilului, ii asteptam pe cei mai curajosi prichindei, la Zona Itsy Bitsy Sport, de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

Intrecerile, aventura, jocurile de echipa – toate sunt elemente care definesc copilaria. De aceea, la festivalul-maraton pe care l-am pregatit in Parcul Alexandru Ioan Cuza de 1 Iunie, am pregatit o zona unde zbenguiala este pe primul loc.

Prietenii nostri vin cu demonstratii si antrenamente de arte martiale, educatie montana si orientare in parc, provocari, jocuri si dans, toate gandite special pentru cei mai nazdravani pici.

Iata ce vei gasi la Zona Itsy Bitsy Sport:

C.S. Akura vine cu demonstratii de arte martiale (kata sincron, enbu si tehnici de baza) si antrenamente pentru copiii din parc, alaturi de sportivii clubului.

C.S. Absoluto ne aduce alt gen de arte martiale (brazilian jiu jitsu), la care cei mici pot lua parte. Va fi si o mini-competitie intre sportivii de la club, pe care sigur nu vrei sa o ratezi.

Prietenii de la NoGravity vin la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018 cu activitati croite special pe gustul micilor exploratori. Vor fi sesiuni de orientare in parc, de paleontologie si de educatie montana. Nu in ultimul rand, copiii si parintii sunt invitati sa ia parte la cele mai indragite dintre jocurile copilariei„Ratele si vanatorii”, „Tara, tara, vrem ostasi”, „1, 2, 3, la perete stai” si „Omul Negru”.

Lotus Club Mihai Bravu vine cu o varietate de jocuri si activitati, de la cele mai energice dansuri pana la cel mai linistit sport – Yoga Kids. Programul de yoga va fi desfasurat prin jocuri menite sa ii ajute pe copii sa devina echilibrati la nivel emotional. Va fi si un Boot camp for Kids, unde cei mici au ocazia sa lucreze in echipa. O alta activitate propusa de Lotus Club este Fit for Kids, unde prichindeii vor invata sa isi coordoneze miscarile. Tot aici, micutii pasionati de dans vor avea o multime de motive de bucurie: pot lua parte la cursurile Dance Kids, la un curs introductiv de balet sau la lectia de Street Dance cu Arenzo Johny.

Centrul Kinetobebe vine de 1 Iunie cu activitati sportive pentru micii aventurieri de 3-10 ani, prin care acestia sa isi dezvolte rezistenta la efort, coordonarea si echilibrul. Copiii sunt invitati sa isi testeze abilitatile motrice printr-un joc interactiv prin care sunt invitati sa mearga printre diferite obstacole, sa isi pastreze echilibru pe barna, sa se tarasca, sa sara – toate acestea in perfecta armonie cu natura, pe un traseu special conceput din elemente de lemn. Si sa nu uitam: e vorba despre o echipa dornica de aventura: copilul si parintele!

Da join evenimentului nostru pe Facebook si ramai la curent cu toate noutatile de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s