Itsy Bitsy are haine noi!

Itsy Bitsy, singurul radio pentru parinti si copii, din Romania, are „haine noi”! Impreuna cu sloganul „Bucurie in familie”, am lansat si un design nou, proaspat si optimist!

Schimbarea de imagine vine la un an dupa ce Itsy Bitsy si-a schimbat radical grila de programe si pozitionarea. Acum, ne bucuram in familie, atat cu intervale orare si muzica pentru cei mici, cat si cu programe special gandite pentru parinti, ce raspund nevoilor de educatie, relaxare si entertainment.

„Am lansat Itsy Bitsy cu misiunea de a fi de folos parintilor si copiilor si de a raspunde nevoilor lor, intr-un mediu in permanenta schimbare. De fiecare data, inainte de a face o miscare de imagine, am inceput cu o schimbare profunda de produs, fundamentata pe nevoi reale. Acum a venit si timpul formei, sa exprimam in exterior ceea ce suntem noi in fond. Am sintetizat misiunea noastra in sloganul Bucurie in familie”, a explicat Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Raspunzand provocarii, GMP Advertising si Go Studio au imbracat brandul Itsy Bitsy in haine noi, printr-un design ce exprima bucurie deopotriva pentru parinti si copii.

„Studiile au aratat ca Itsy Bitsy FM este un brand iubit atat de copii, cat si de parintii acestora. Odata cu cei mici, Itsy Bitsy a cucerit intreaga familie, iar centrul familiei este mama. Atat noul logo, cat si noul slogan transmit ideea de familie armonioasa, in care Itsy Bitsy cauta sa fie prezent cu sfaturi, solutii si idei pentru petrecerea unui timp de calitate”, a spus Andreea Nemens, Director Executiv GMP Advertising.

Itsy Bitsy este un membru activ in familiile romanilor cu copii sub 10 ani si contribuie la crearea si mentinerea armoniei in familie, la solutionarea problemelor de parenting, cu tips & tricks si solutii alternative practice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s