Iris Titan SHOPPING CENTER si Galeria Comerciala Auchan Titan lanseaza „Bucuria Pastelui”

Iepurasii de la Iris Titan Shopping Center si din Galeria Comerciala Auchan Titan s-au pregatit de Sarbatorile Pascale si ii asteapta pe cei mici si pe cei mari cu surprize, activitati distractive si creative, in campania „Bucuria Pastelui”. Afla aici programul evenimentelor.

Campania se desfasoara in perioada 31 martie – 17 aprilie si le aduce copiilor o multime de ateliere si spectacole. Iepurasii si puisorii harnici deja au inceput sa picteze oua, sa culeaga legume din gradina si sa aranjeze un decor de poveste pentru a fi gata la timp.

Astfel, Iris Titan Shopping Center si Galeria Comerciala Auchan Titan te invita sa te bucuri de spiritul sarbatorilor, cu workshopuri de incondeiere a oualor, realizarea coronitelor de Paste si pictura pe sticla. De asemenea, clientii vor avea parte si de spectacole de teatru,baloane, magie, stiinta distractiva si dans.

In plus, centrul comercial Iris Titan SHOPPING CENTER gazduieste in perioada 7-11 aprilie gradinita „ANA LUGOJANA – sediul 2”, care va desfasura programul „SCOALA ALTFEL – LA MALL”.

Totodata, pentru parinti, bunici si alti maricei curiosi se pregateste un atelier de copt cozonaci, pasca si alte bunatati traditionale, la parterul Iris Titan, in perioada 14-19 aprilie.

In aceasta perioada, vei putea participa la promotia „Bucuria Pastelui”, unde vei putea castiga unul dintre cele 1.000 de vouchere de 20 lei fiecare. Premiul este garantat pe loc.

VEZI AICI PROGRAMUL CAMPANIEI „BUCURIA PASTELUI”

Pentru mai multe detalii despre campanie, intra pe site-ul iristitan.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s