Invitati speciali din strainatate la Black Sea Kite Festival

Cu ocazia primului festival international de zmeie din Romania, Black Sea Kite Festival, ce va avea loc pe plaja H2O din Mamaia intre 28 aprilie si 2 Mai, organizatorii anunta ca partenerul pentru acest an este Austria, urmand ca in 2013 partenerul de organizare sa fie China.

Pe langa cei 5 austrieci care vor inalta zmeie cu diverse forme si conceptii in cadrul sectiunii pentru profesionisti a festivalului, vor mai veni invitati din Bali (AR Printul Ida Bagus si AR Printesa Helmi Ginanti), Anglia, Germania, Danemarca, Olanda.

Zmeiele prezentate de catre invitatii Black Sea Kite Festival sunt cu siguranta inedite pentru toti cei care vor veni la festival, avand diverse forme, texturi si modele, precum si modalitati ingenioase de imbinare. Pentru publicul larg, pe langa vizionarea demonstratiilor din partea specialistilor, vor exista ateliere de lucru in cadrul carora adultii si copiii vor invata sa construiasca zmeie, sa le picteze si sa le inalte.

In orice moment al zilei, pe cerul Marii Negre din zona Mamaia vor zbura sute de zmeie, spre deliciul tuturor celor prezenti. Detalii suplimentare pe www.blackseakitefestival.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s