Intrebari si raspunsuri despre feminitate si relatia de cuplu – campania „Te asteptam in librarie”

Editura Herald ne invita miercuri, 26 octombrie, ora 18:30, la Libraria Eminescu (Bd. Regina Elisabeta 16) va avea loc dezbaterea „Intrebari si raspunsuri despre feminitate si relatia de cuplu”. Cu aceasta ocazie vor fi prezentate doua titluri din colectia Pas in doi: Geografia intima a femeii si Sexualitatea masculina, care abordeaza intr-o maniera cat se poate de convingatoare universul intim feminin si sexualitatea masculina.

Geografia intima a femeii este un ghid esential pentru cei care vor sa afle orice: de la organe la orgasme, de la hormoni la histerectomii. Cu ajutorul claritatii, al cunostintelor sale in domeniu si al unei extraordinare exuberante de limbaj, autoarea demonteaza magistral miturile si falsele informatii care inca inconjoara corpul feminin.

In Sexualitatea masculina, psihologul Michael Bader arunca o privire sincera asupra nuantelor sexualitatii masculine, discutand probleme precum plictiseala sexuala, sexul online si fantezii sexuale care pot lasa femeile perplexe, iar pe barbati ii pot umple de rusine.

Va fi o intalnire foarte interesanta pe marginea unor subiecte pe cat de generoase, pe atat de incitante pentru publicul cititor, alaturi de invitatii speciali: Oana Stoianovici (lider si coach transformational), Florentina Opris (realizator TV) si Alin Sebastian Godeanu (profesor universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, doctor in Psihologie).

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s