Inroleaza-te in Marsul Trupelor Roz!

Tu cand ai luptat ultima oara pentru un vis al tau?

Dar pentru sanatatea ta si a celor dragi?

Anul acesta, Avon te invita sa ducem in strada lupta pentru femeile pe care le pretuim. Te provocam sa fii unul dintre soldatii de baza in Marsul Trupelor Roz.

Te asteptam sa vii cu multa energie intr-o confruntare care nu seamana cu celelalte. Ne vom juca printre tunuri de confetti si vom lansa mii de baloane roz, toate pentru a ne arata grija pentru mamele, surorile si prietenele noastre.

Luptam impotriva cancerului la san, cea mai frecventa forma de cancer intalnita la femei, cu o incidenta in Romania de 9000 de cazuri noi pe an. Dar luptam cu optimism si incredere; stim ca e o boala care, depistata in primele stadii, poate fi vindecata in 94% din cazuri. De aceea, e important sa ne facem auziti, sa le indemnam pe mamele noastre sa afle ca sunt bine si sa ne bucuram impreuna de cel mai mare karaoke.

Adunam trupele duminica, 11 octombrie, ora 15:30, in Piata Unirii si marsaluim impreuna pana in Parcul Tineretului.

Am pregatit o dupa-amiaza speciala pentru intreaga familie, asa ca formeaza-ti propriul batalion. Ia-i cu tine pe cei dragi, dar fii tu comandantul!

Inroleaza-te in Trupele Roz!

Alatura-te Marsului si pe Facebook: https://www.facebook.com/events/725816180874416/

Despre Avon si Campania pentru Sanatatea Sanilor:

Din 2002, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, Avon lupta impotriva cancerului la san pentru afla ca mamele, surorile, prietenele noastre sunt sanatoase. Prin intermediul campaniei, peste 80% dintre femeile care traiesc In Romania au fost educate si informate In privinta diagnosticarii precoce a cancerului la san si 2,8 milioane $ au fost donati catre 8 centre oncologice din tara.

Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi paginile:

Avon Campanii Sociale

Stop Cancer La San


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s