Inotul in sezonul rece te caleste

Stiai ca inotul este singurul sport recomandat fara menajamente de catre specialisti? In primul rand, inotul face ca muschii si articulatiile sa se puna in miscare fara a fi nevoite sa suporte vreo greutate, reducandu-se tensiunea care exista la nivelul lor.

In felul acesta, nu este afectata cresterea si dezvoltarea copilului.

De asemenea, inotul poate fi practicat si de catre copii fara o sanatate de fier! Desi pentru majoritatea sporturilor ti se cere o conditie fizica foarte buna, inotul poate fi practicat de copii cu conditii fizice variabile si chiar de copii care nu au acces la alte sporturi. Inotul ii poate ajuta enorm, de exemplu, pe copiii supraponderali, care nu agreeaza de obicei miscarea.

Inotul se poate practica si in perioada rece! Cu totii ne plangem ca vine iarna si racelile se tin sir de copiii nostri. Cu toate acestea, e mai bine sa previi decat sa tratezi. Inotul practicat iarna ajuta la calirea organismului si iti poate fi un aliat nesperat inpotriva virozelor si bolilor.

Daca stiai deja toate acestea, dar te afli inca in cautarea unui bazin care sa functioneze si iarna, Itsy Bitsy iti recomanda Bucharest Sport Club.

Din toamna aceasta, Bucharest Sport Club functioneaza in doua locatii: complexul national Lia Manoliu si Bery Fitness.

Lia Manoliu: Program 14.00 – 15.00 sau 18.30 – 19.30
Bery Fitness: Program 10.30 – 18.00
Programul este insa flexibil, putand fi modificat in functie de solicitarile parintilor!

Ce iti ofera acest club de inot? Desigur, cursuri generale de inot, atat pentru incepatori, cat si pentru copii care sunt avansati, dar si cursuri personale, conduse de un trainer personal in functie de programul copilului tau.
Foarte important, profesorii de inot de la Bucharest Sport Club lucreaza dupa metode care tin cont de psihologia copilului. Poti fi sigur, astfel, ca nimeni nu-ti arunca direct in apa copilul sau nu il forteaza sa stea cu capul sub apa ca sa invete sa respire…

Daca vrei sa afli detalii suplimentare despre locatii, program si costuri, poti intra aici  sau poti suna la 0723.047.523.

Iti dorim succes si sanatate de fier!

Articol realizat cu sprijinul Bucharest Sport Club


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s