Ingerul meu pazitor: Audrey Hepburn

Printre oamenii care reprezinta un model pentru Andreea Marin, se numara si Audrey Hepburn. Iata cat de impresionanta a fost viata ei si ce invataminte putem lua cu noi din ea.

Este crampeiul de basm al unei mici balerine care a muncit pe branci si a folosit fiecare experienta a intalnirii cu oameni mari ai vremii, spre a invata ceea ce a condus-o catre succes”, spune Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata.

Pentru realizatoare, viata gingasei, talentatei si, in acelasi timp, modestei Audrey Hepburn a fost un exemplu pentru propriile ei alegeri.

Probabil ca ai vazut deja filme precum “My Fair Lady” sau “Breakfast at Tiffany’s”, dar cat de multe stii despre ce se ascunde in spatele ochilor ca de caprioara ai actritei?

Iata sansa de a patrunde putin in viata unui om care a marcat istoria cinematografica, chinuindu-se in acelasi timp sa isi depaseasca propriile neajunsuri. Dupa ce urmaresti aceasta emisiune, gandeste-te si tu la eroii tai personali.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s