A inceput Scoala de Vara Boem Club!

Programul „Scoala de Vara Boem Club” reintra in atentia iubitorilor de muzica! E a fost sarbatorit la sfarsitul lunii iunie, la Teatrul Act din Bucuresti, prin doua concerte cu peste 130 de interpreti si peste 500 de invitați.

Scoala de Muzica Boem Club este deschisa pe toata durata verii (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Boem Club a pregatit pentru mici si mari artisti un program ideal de petrecere a vacantei sau a concediului de vara. 

Cursantii pot invata sa cante la pian, chitara, vioara, percutie, saxofon, violoncel, flaut, block flute, clarinet, oboi sau cu vocea, venind de minimum 2 ori pe saptamana la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club. Atat pentru cei care isi doresc sa invete muzica ca hobby, cat si pentru cei care doresc sa faca muzica la nivel de performanta, Scoala de Muzica Boem Club le pune la dispozitie toate resursele in vederea atingerii obiectivelor dorite: profesori absolventi de Conservator cu experienta in predare, cele mai noi partituri, instrumente si aparatura de calitate, plus un spatiu special amenajat pentru studiul muzicii.

Ai discount pentru cele 8 lectii din cadrul abonamentului. Pentru inscrierea la cursurile de muzica din cadrul programului Scoala de Vara Boem Club 2014, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te adresezi receptiei sediului Boem Club la care doresti sa te inscri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s